Tankar som surrar, mat, glädje och fest

Idag blir det fest, lagar rotsaksgratäng och köttet stekte jag igår i ugnen så det kommer bli riktigt gott det här. Gör en hel massa så vi har mat i morgon också för då ska vi på hockey. Ja så håller jag på med ett surdegsbak så det skall jäsa i timmar innan det är dax för att knådas igen och på plåtar. Ska bli baugetter igen för det var gott. Men nu skall jag akutfrysa in en del för att det skall vara helt färskt när man äter det. Gott gottigotta :)
Kvällen då nja, jag ska väl ögna på internet en stund, umgås med maken och se på teven. Vi har äntligen bokat tid för kastrering för Ramsay, så vi lämnar honom när vi åker in till stan för att hämta våra papper och sedan hämtar vi upp honom på hemvägen igen. Skall bli skönt att få det gjort nu för han är så orolig, rastlös och så börjar kisset lukta nu så det är hög tid. Vi skall ut och äta också på fredag med dottern som kommer till Karlstad för att gratulera oss till våra yrkesbevis, man tar studenten på gamla dar, sååå himla Glad över detta och nu återstår bara att få tag på ett jobb också men så mycket som vi sökt är det då konstigt om ingen svarar oss positivt.

Annonser
Published in: on 17 mars, 2010 at 06:00  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://kockbloggaren.wordpress.com/2010/03/17/tankar-som-surrar-mat-gladje-och-fest/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: