Förrätt och dessert är klar

DessertFörrätt

Idag har jag gjort jordärtskockspannacotta till förrätt medans desserten består av ännu en pannacotta en hallon och bärpannacotta med marinerade hallon. Maken lagar huvudrätten som består av lammstek, rostade potatis och chevresås, så himla gott allt det här för vi firar ju denna helg att vi äntligen fått våra kompetensbevis. Har med dagens mat gått emot ett av de grundregler som finns att man inte skall använda sig av samma konsistens två gånger, men mina gäster kommer uppskatta detta så jag kör hårt , men medvetenheten finns där i alla fall.

Annonser
Published in: on 20 mars, 2010 at 02:16  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://kockbloggaren.wordpress.com/2010/03/20/forratt-och-dessert-ar-klar/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: