Midsommarhelg är en helg för att kocka

På min arbetsplats www.domle.se har det varit fullt upp under midsommar. Midsommaraftonen så var det stort midsommarfirande och vi hade en hel del som åt av vår midsommarbuffé som bestod av kallskuret , sallader sill, fisk samt även olika varmrätter, det var bortemot 600 personer som midsommarfirade. Midsommardagen hade jag ett bröllop på 107 personer och vi serverade trerätters, många hade matallergier så det blev en hel del pusslande för att få ihop allting så att alla kunde avnjuta en god tre-rätters meny. Men det var roligt och på samma gång hade jag även a la carte köket öppet på herrgården med ett 20-tal gäster, så det har varit minst sagt en fullbokad helg och idag skall jag baka upp en del herrgårdslimpor så att våra gäster kan avnjuta till våra luncher som serveras efter reservation på Herrgården. Jag kan varmt rekomendera ett besök i vackra Värmland och Dömles Herrgård och Golf and Countryclub. 

Annonser
Published in: on 27 juni, 2010 at 01:03  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://kockbloggaren.wordpress.com/2010/06/27/midsommarhelg-ar-en-helg-for-att-kocka/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: